Ciki baki profi fotóstól

Sokak álma az Olimpián (vagy szinte bármilyen nagy presztízsű eseményen) fotózni, és gyakran megrökönyödést vált ki, milyen hibákat követnek el még az ilyen komoly helyre küldött, általában komoly szaktudású profi fotósok is. De ki nem hibázott még?

Az Origofoto a Facebookon osztotta meg az alábbi vicces kis jelenetet, hogy Olimpia fotózás első lecke: vedd le a lencsevédőt.  De a jelenet ettől függetlenül is közel fénysebességgel terjed az Interneten, újabb lehetőséget adva fotósok tömegeinek, hogy bizonyítsák bizonygassák, ők mennyivel ügyesebbek, tehetségesebbek….lennének a másik helyében.

Az egyik olimpiai fotós élő tévé közvetítésben küzd az objektíven felejtett lencsevédővel. Valóban ciki, de kivel nem fordult még elő ilyen? Sőt ki az, aki nem követett el ennél sokkal ügyetlenebb hibákat is életében? Akár tetszik, akár nem, nem vagyunk tökéletesek. Még azok sem, akik azt hirdetik magukról.
Nevessünk egy jót saját botlásainkon is, és próbáljunk meg tanulni belőlük. Sőt ha sikerül, hát okuljunk már mások hibáiból, hogy nekünk legalább  ugyanazokat a hibákat ne kelljen elkövetnünk – lesz még lehetőségünk egy csomó másikat összehozni magunknak.

Neked mi volt a legcikibb hibád fotózás közben?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!