Egy ötletes repiajándék: metró térkép törlőkendő

Tegnap mutatták be az új Alstom metró szerelvényt, a sajtóeseményen igazán ötletes repiajándékot adtak.

Metrótérkép mikroszálas lencsetörlő kendőn

Egy mikroszálas törlőkendő, aminek a mintázatán a 2-es metró és a BKK logója van, illetve az állomások nevei. Azt kétlem, hogy az állomások sorrendjét ezentúl erről fogom majd kipuskázni, de az biztos, hogy ez egy ötletes ajándék, főleg a fotósoknak. Bár kétlem, hogy ők jártak volna a szervezők eszében, mint célközönség, azért akkor is tetszik. Ilyet eddig még csak optikai szakkiállításon kaptam eddig. Ott mondjuk érthető is.

Mondjuk az vicces volt, mikor a kijáratnál kérdezték tőlünk, hogy mind a hat fotós egy szerkesztőségből jött-e…

Kiegészítés: a 4-es metró elkészültekor egy papírzacskóban egy átlátszó bérlet tokot adtak ajándékba a sajtónak. Nem vagyok hálátlan, de nem bántam, hogy én nem álltam sorba a repis szatyorért. Egy ilyen logózott dolgot (főleg, ha még értelme is van, mint a szemüveg/objektív törlőkendőnek) évekig, vagy évtizedekig megtartok. Egy átlátszó bérlet tartót el se fogadok, ha szükségem lesz rá, akkor nem fogom sajnálni érte a 100 forintot, amibe kerül.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!