Közös Szent György napi ünneplés

Programért kattints a képre!

Szombaton együtt ünnepelnek a rendészeti szervek és a katasztrófavédelmi testületek. Közös Rendőr és Tűzoltónapot tartanak a budapesti Városligetben.

Immár hagyományosnak mondható, hogy a rendészeti szervek védőszentjének, Szent Györgynek az ünnepét és a tűzoltók védőszentjének Szent Flóriánnak az ünnepét a két testület közösen rendezi meg, hogy együtt ünnepeljenek mindazokkal, akiket más napokon szolgálnak és védenek. Az idei rendezvény sem tér el a hagyománytól, számos bemutató, sokféle kipróbálható eszköz és a testületek zenekarainak játéka teszi színessé a városligeti programot, amiről bővebben a Rendőrség honlapján lehet tájékozódni.

A Rendőr és Tűzoltónap kapcsán ne feledkezzünk meg a rendőrök és tűzoltók munkájával kapcsolatos korábbi írásokról sem, de különösen az őket, nekik, velük fotózókról – ha már ez egy fotós blog.

Szerinted vajon miért nyűgöz le annyi gyereket a rendőr/tűzoltó hivatás?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!