Fotósok szokásos hülye szövegei

Van egy csomó sz@#*ág hülyeség, amit csak a fotósoktól lehet hallani. Egyesek szerint tőlü(n)k viszont szinte állandóan. A legújabb humoros vírusvideó ezekből gyűjt össze egy jó nagy csokorral.

Négy fotós, Paris Visone, Tim Kennedy, Chris Sanchez, és Dan Aguirre hozta össze, nem kevés öniróniát magukra öltve a szerepük által megkívánt fapofával együtt. Sajnos a videó csak angolul érhető el, és nekem nincs kapacitásom lefordítani. De ha valaki megteszi, akkor szólj, mert megérdemli, hogy linkeljem.
Ha nem tudsz angolul, és/vagy nem érted a videó szakzsargontól hemzsegő szövegét, az olvasgasd el a korábbi humoros posztok közül főleg azokat, amikből megismerheted a fotózás hét szintét, vagy megtudhatod, hány fotós kell egy villanykörte kicseréléséhez. Ha magát a film poénjaiat nem is fedi le, de legalább a hangulatot segít átérezni.

Ha viszont érted a szöveget, akkor nézd meg Missy Mwac igen profi oktató videóit, mert a szellemiség igen hasonló.

A videót én az egyik Sajtófotó Páyázaton díjazott kollégánál láttam a Facebookon, de a PetaPixel is megosztotta. Sőt azt tőlük tudtam meg, hogy az Internet egyik legújabb (vagy nem is olyan új?) mémje a “Shit people say” sorozat. Mint írják, ebből számtalan féle változat született már, csak mintha én nem találkoztam volna még ezekkel. Legfontosabbként a Shit girls say videókat emeli ki az oldal, és ezekhez is jó szórakozást kívánok.

Egyébként idén valamivel korábban már megjelent egy hasonló videó közel azonos címen (csak a csillag van benne máshol).

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!