Overdose magyar celeb lett

OverdoseAscot-celfoto

Overdose ennyivel veszített Ascotban

Overdose udvariassági látogatást tesz a lovin a hétvégén megrendezésre kerülő 89. Magyar Derbyn. Azt értem, hogy ezzel promózzak a rendezvényt, hogy minél többen kimenjenek. De hogy II. Erzsébet királynő ascoti képe mit keres a Kincsem Partk honlapján, arra nem csak magamtól nem sikerült rájönni, az oldal szövege sem utal rá.

Bár Overdose celebként tündöklését nemrég a Hírextra is felfedezte, azt hiszem, talán Benk Dénes humorista foglalkozott vele legtöbbet a Showder Klub több adásában is, deklarálva, hogy Overdose celeb.

Egyébként meg kell hagyni a tulajdonosai, és a hirdetésére létrehozott oldal működtetői is mindent megtesznek, hogy minél nagyobb felhajtást csapjanak a lassan de biztosan karrierjéből kiöregedő hátasnak. Nem csoda, hogy Új Péter egyik sajtóanyaguk címére (Esőisten síratta Overdose-t) reagálva nemrég feltette a sokakban felvetődő költői kérdést: “Ezek a Mikóczyék mit szedhetnek?”. És valahogy megértem az érzéseit, amik engem is átjárnak, mikor olvasás nélkül törlöm a Dózi marketing gépezet által ontott pr cikkeket, amiknek persze a közlését ingyen várják.
Szép ló, én is igazán örülnék a sikereinek, de már jó ideje csak a hírek jutnak szerencsétlen állatról. Abból is a bugyutábbnál bugyutábbak: Overdose fényterápiával gyógyul, Overdose Air Jordan cipőt kapott, Esőisten siratja Overdose-t, stb…

De most hétvégén a közönség élőben is láthatja kedvenc lócelebét. Igaz futni nem fog, csak egy séta erejéig vezetik fel a Kincsem Park gyepén. Minden esetre, aki a négy lábú Nagy Ő-re, vagy a lovak versenyére kíváncsi, az ki ne hagyja. Aki a lóerők versenyére kíváncsi az meg úgyis a Hungarroingen lesz.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!