Te fotóznál, vagy menekülnél?

LeMans24baleset-Eurosport

Forrás: EuroSport

Egyik kolléga a hétvégén ezzel a kérdéssel osztotta meg velem a vlágot bejárt videót, amit annyi más mellett tegnap a TotalCar linkjére hivatkozva az Origo Fotó is megosztott.

A Mashable által megosztott YouTube videó már megkapta a konzervatív videómegosztó figyelmeztetését, hogy a felhasználók nyugalmának megzavarására alkalmas lehet a felvétel – a hogy a magyar szakkifejezés tartja – és csak bejelentkezés után lehet megnézni.
Míg az Indavideó linkjét mintegy harminckét ezren látták, addig a YouTube felvételnek ezekben a percekben (amikor a poszt íródik) nagyjából ennyi hiányzik a kilencszáz ezerhez.

Az autót vezető Allan McNish jól van, sőt a pálya szélén álló fotósok is megúszták. A Yahoo Sports híre szerint senki nem sérült meg. A felvételt látva szinte érthetetlen. Minden esetre a kérdés jogos: Te fotóznál, vagy menekülnél?

https://www.youtube.com/watch?v=LhgrX2ZTGfg

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!