Görbe bögre fotósoknak

Már régen meg akartam említeni a fotós bögréket, de eddig háttérbe szorult, most meg már elcsépelt, de azért ne maradjon ki. A Canon és a Nikon objektívei egyaránt megihlették a bögrék készítőit, így lassan már komplett fotó felszerelést lehet összeállítani az 1:1 méretarányú objektív formájú bögrékből.
Mind a kialakításuk teljesen hű másolata az eredetinek, mind a csomagolás, és a bögre kupak elég megtévesztő. Persze a fotós táskába lehet, hogy nem érdemes ezekben eltenni a teát/kávét, mert az igazi objektívek nem biztos, hogy szeretnek italban úszni.

ThermosÉn a magam részéről nem vagyok nagy híve az ilyen lookalike termékeknek, de nyilván meg van a – vélhetően nem is kicsi – piaca az ilyesmiknek is. Így nyár közepén valószínűleg korai a karácsonyi ajándék listát emlegetni, de előbb-utóbb aktuális lesz ez is.

Nekem azért senki ne vegyen ilyet! Te örülnél neki ajándékba?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!