Ingyenes Aperture 3 bemutató

Az XMS Akadémián ingyenes Aperture 3 termékbemutatót tartanak az érdeklődők számára. A Duna Plázában található XMS Apple Premium Reseller kereskedéshez kapcsolódó oktatási központban mindenki első kézből szerezhet tapasztalatokat az Aperture 3 használatáról. Gyakorlott oktató segítségével ismerheti meg a főbb funkciók használatát, akinek felteheti kérdéseit is.

Az Apple háza táján egyáltalán nem ritka ez a kezdeményezés, aminek nem titkolt marketing célja, hogy minél többen megismerkedhessenek az Apple termékeivel, módjuk legyen azokat kipróbálni, és használat közben megszeretni. És ne legyünk naivak, az is cél, hogy lehetőséget teremtsen rá, hogy minél inkább meg akarjuk venni a terméket, hisz ez a végcél. De ettől a kezdeményezés dícséretes, különösen mivel nem csak a szintén létező tandíjas oktatásokat kínálják fel, hanem ingyenes alap bemutatók is léteznek – nyilván alacsonyabb tudásszintet közvetítve, mint a fizetős tanfolyamok. Sőt vannak egyéb témákból is hasonló bemutatók, így például Apple alap ismeretek kezdőknek, digitális fényképezés, iPhoto, iTunes, iWork, iMovie, sőt alap szintű iWeb honlap készítés és zeneszerkesztés bemutatók is.

Kiegészítés: Hogy ne érhessen az elfogultság vádja, azért ideírom, hogy ilyen ingyenes bemutatókat és oktatásokat nem csak az XMS szokott csinálni, hanem a konkurens iStyle is, az Andrássy út elején található boltjuk oktató központjában.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!