Égi ritmusok és a hó fedte város légifelvételeken

LegifotokHU_Index_galeria

Havas légifotók az Indexen

Az Index közzé tette Somogyi-Tóth Péter légifotóit, hogy megtudjuk, milyen A havas Budapest egészen magasról. Mint cégük a legifotok.hu oldalán olvasható, a páratlan képek közlésével olyan sok látogatójuk lett, hogy a szerverük is megérezte a terhelés növekedést. De mindenképp érdemes megnézni az Index válogatását is, és honlapjukat is, mert nem mindennapi képekkel találkozhat, aki megnézi.

Somogyi-Toth_Daniel-Egi_Ritmusok_legifoto

Somogyi-Tóth Dániel: Égi ritmusok

Már korábban is találkoztam velük, még az Égi ritmusok című könyvük megjelenésekor. Ez a 2005 karácsonyára megjelent album Somogyi-Tóth Dániel légifotóiból készült, és a kötet különlegessége, hogy egy audio CD is tartozik hozzá. Ennek hallgatásával válik teljessé az égi ritmus történet. A fotók készítője ugyanis mikor épp nem az égből fotózik, akkor zenél. Nem is akármilyen hangszeren, orgonán kíséri a korongon saját képeit. Különleges képek és különleges párosítás. Aki teheti, próbálja ki!

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!