Különbség a T-Mobile és a Pannon között

Origo új fejléccel

Origo új fejléccel

Miközben a Pannon épp leszereli hírportál kezdeményezését, addig a másik nagy mobil szolgáltató, a T-Mobile gőz erővel fejleszti saját hírportálját.

Egyik kollégámtól érkezett a hír ma reggel az érintettség okán. Szóval míg a Pannon bezárja hírportálját, addig az Origo új címlappal lepte meg látogatóit. Mint az szakmai körökben köztudott, a közönség nagyon érzékeny minden design váltásra, ezért aztán vagy csak nagyon apró lépésekben érdemes csinálni, fokozatosan hozzászoktatva az embereket a változáshoz (mint például a hagyományosan fekete-fehér Magyar Nemzet teszi ezt a színes oldalak megjelenésével – bár egyelőre még csak a reklámok és néha a nemzeti színű zászlók színesek, a képek még nem). Vagy mint az Interneten szokás, mindent hirtelen és egycsapásra bedobva sokkolni a látogatókat és reménykedni hogy nem szoknak el, sőt még többen lesznek a változás miatt.

Az Origó azért megtoldotta az újítást pár “firkával”, amik az eligazodást hivatottak talá segíteni. Hogy ezek hosszú távon is megmaradó állandó design elemek-e, vagy tényleg csak az átállást hivatottak segíteni, az majd elválik a tartós használat során. Minden esetre lehet ismerkedni az Origó új címlapjával, és közben lehet nosztalgiázni a Hírsarok hónap végéig még létező oldalával, és véleményeket megosztani róla a HVG.hu Média Blogjának vonatkozó kommentei közt….vagy akár itt is, aki itt szeretné megtenni.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!