Képválság

Mióta a gazdasági világválság elszabadult, milliónyi szóösszetételben köszönt már vissza a válság szó. Volt gazdasági válság, pénzügyi válság, hitel válság, valuta válság, bank válság, befektetési válság, hitelességi válság, őszinteségi válság, politikai válság, kormány válság, és még ki tudja milyen válság.

Most pedig itt a képválság. Ez egy képtelen dolog. Szó szerint is, nem csak képletesen. Nincs minden posthoz hozzá illő képem. Egy időben erre helyettesítő képeket tartottam, de rájöttem, hogy az sem megoldás, mert mindig ugyanaz ismétlődik, és az unalmas. Ráadásul az oldal jobb szélén a véletlen képeket mutató slideshow érdekesen kezeli őket. Sajnos csak azt szereti, ha minden írás külön képet kap. A jelek szerint még azt is jobban szereti, ha nincs kép mint ha régebbi kép kerül be.

Tehetnék ki naptár képeket, mármint olyan képeket, amin a naptárból kimásolt napok vannak. Sok blog él ezzel a megoldással. Szép és egységes, napló szerű külsőt ad, és az Apple gép naptára még tényleg esztétikus is. De nem tudom mi értelme lenne. Tehetnék véletlenszerűen mindenféle képeket, vagy csak úgy egy akármilyen képet a napi termésből, de furcsán nézne ki, ha épp nem vág témába az íráshoz a kép témája. Nem is tudom mi a legjobb megoldás.
A dilemma feloldására rendezhetnék közvélemény kutatást szavazás formájában, vagy  egyszerűen kommentekben szavazva, de az eddigi aktivitást látva lehet, hogy ennek sem lenne sok értelme. Pedig tudom, hogy jó újsághoz illő módon többen olvassák a blogom, mint ahányan írom egy személyben. (tudathasadásos egy mondat).

Na ennek a postnak nem sok értelme lett, de talán bocsánatos. Legalább azok vádja igazolást nyert, akik szerint grafomán vagyok. Pedig nem is….á, dehogy!

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!