Blogolás

1314A jelek szerint érdemes foglalkoznom ezzel a bloggal, mert elég sokan vannak, akik kíváncsiak az írásaimra. A statisztikák szerint az elmúlt időszakban 1314,86%-kal nőtt az olvasottsága. Köszönöm az érdeklődést!

Alapvetően nem nagyon szeretem a blogokat, mert a legtöbben csak panaszkodnak benne, hogy épp milyen a hangulatuk, épp unatkoznak, épp nem foglalkozik velük senki, stb. Mondjuk bizonyos mértékig az én blogomnak is vannak ilyen aspektusai, de igyekszem mellőzni az egyszerű hangulatjelentéseket.

Nehéz meghatározni mi is a célja az oldalnak. A blogok rendszertani kategóriái közül talán leginkább az ego blogok közé sorolható, vagyis ugyanúgy személyes, és rólam szól, mint mások panaszai. Ugyanakkor igyekszem inkább a munkámmal kapcsolatos dolgokkal megtölteni. Talán a sajtó világa, a fotózás egy más, a népszerű fotó magazinok által kevésbé feltárt világa jobban érdekelheti az embereket, és ezek megismerése talán valamivel hasznosabb is lehet, mint hogy épp hogy aludtam (egyébként köszönöm jól), vagy milyen kedvem van. Ugyanakkor néha azért megosztok a szakmámtól távolabb álló dolgokat is, nehogy minden olvasó szakbarbárnak tartson, aki képtelen bármi mással foglalkozni.

Szóval ez kicsit vegyes blog. Részben személyes, és rólam szól, részben szakmai, talán értékrendi, néha trendi, de többnyire inkább szemben halad társadalmi folyamatokkal. Van, hogy kritikus, de remélhetőleg jobbára érdekes.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!