Valentin nap

calfeb14

Bálint, Valentin napja

Bálint azaz Valentin napja a szerelmesek ünnepe (figyelem, a téves szóhasználattal ellentétben nem a szeretet ünnepe, az még mindig a karácsony). Újabb remek kereskedelmi ünnep, amin tonna számra lehet eladni a vágott virágot, műanyag és plüss szivecskéket a legkülönfélébb méretekben, és soha máskor fel nem használható képeslapokat, ajándékkártyákat. Meg persze amikor el lehet árasztani az Internetet kedves, rózsaszín szivecskés kör e-mailekkel.

Nincs bajom a Valentin nappal, se a szerelmesekkel, vagy az ünnepléssel. Csak a kötelező ünnepeket nem szeretem, meg hogy minden ilyen alkalomból bevásárló hadjáratot kell csinálni, és hogy mindenki felületes, kereskedelem által sablonosított módszerekkel akarja kifejezni legmélyebb és legszemélyesebb érzelmeit. De mindenki tegyen kedve, és hite szerint. A lényeg, hogy a szerelmesek szeressék egymást!

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!