Red Bull Air Race 2008

Sajnos a blogot sújtó üzemzavar miatt a nagy képes galériák többsége egyáltalán nem, vagy csak hiányosan jelenik meg. A hiba javításán szakértők segítségével dolgozom, bízom benne, hogy hamarosan sikerül helyreállítani!

Az osztrák központú energiaital gyártó ezúttal lényegében saját magának rendezett versenyt Budapest belvárosában. Hiszen első alkalommal sikerült saját versenyzőjüknek, Hannes Archnak megnyerni az aktuális futamot. Naná, hogy a nagy örömre felhajtott egy Red Bullt a dobogó tetején. Bessenyei Péter ötödik lett, így a Herendi által készített porcelán turul trófeák közül egyet sem vihetett haza.

Idén elmaradt a már hagyománnyá vált átrepülés a Lánchíd alatt. Bár az ünnepeket felügyelő Operatív törzs engedélyezte a híd alatti átrepülést, a Red Bull mégis úgy döntött, hogy túl magas hozzá a víz szintje, és túl sok a törmelék, nem kockáztatják, hogy Red Bull feliratú repülőgép darabkák is szaporítsák.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!