Téli olimpia képek Szocsiból

SochiGallery-SQmosaic-HUMint az a fotós kulisszatitkokról szóló bejegyzéseim között egy korábbi árásomban is szerepelt, a téli olimpián dolgozó hír- és fotóügynökségek akár napi 2000 képet is kiadtak, összesen pedig több mint egymillió képet készítettek a fotósaik a játékokról. Itt egy (messze nem teljes) válogatás a leglátványosabb képekből.

Sokat írtam már róla, hogyan készülnek az olimpiai képek, jöjjön most egy válogatás az elkészült képekből. A legtőbb újság készített különféle napi, heti, összesítő és tematikus válogatásokat a téli olimpiáról. Ezeket próbáltam meg összegyűjteni, lehetőleg valami átlátható rendszerben. Okoz némi zavarodást, hogy egyes szerkesztőségek máshonnan számolják az olimpia napjait, mások egyszerűen a dátummal jelölték a napokat, sokan meg csak tematikus válogatásokat készítettek. Csemegézz kedvedre és írd meg, ha tudsz még olyan válogatásról, amit érdemes volna felvennem a listára és eddig kimaradt!

Összefoglaló válogatások:
Előkészületek:
Nyitóünnepség:
Február 4:
Február 5:
Február 6:
Február 7:
Február 8:
Február 9:
Február 10:
Február 11:
Február 12:
Február 13:
Február 14:
Február 15:
Február 16:
Február 17:
Február 18:
Február 19:
Február 20:
Február 21:
Február 22:

Záróünneség:

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!