Függőleges videók, ahogy még nem láttad őket

tégy ellenük, mert veszélyesek!

Magyar verzió

A bejegyzés már több, mint egy éves, a benne levő információk és linkek elavulhattak, a videókat törölhették, vagy azok beágyazási rendszere, vagy régió korlátozása megváltozhatott. – Ha az oldal bönkészése során valahol hibát találsz, kérlek jelezd, hogy javíthassam!

Az okostelefonokkal és tabletekkel rohamosan terjednek a függőleges videók, pedig a videót minden rendszerünk vízszintesen kezeli – kivéve néhány felhasználót. Tégy ellene: nézd meg ezt a videót, érdemes!

A Magyar Instagram Közösség Facebook oldalán találtam ezt a remek szösszenetet a függőleges videókról, amiről korábban már én is írtam, de akkor nem volt ilyen vicces. A jelek szerint nem csak én adok hangot ilyen irányú nem tetszésemnek…

A videó szerintem egyszerűen zseniális, és nagyon szórakoztató is. Szépséghibája, hogy sajnos a YouTube csak gépi fordítást biztosít hozzá, így ha akarná valaki, és ha lenne időm ilyesmire (amire korábban volt már példa), akkor se tudnánk egy rendes magyar fordítást készíteni hozzá….pedig érdemes lenne.

És ne feledd, ha mindenki függőlegesen videózna, és a függőleges videók elterjednének, akkor George Lucas újra kiadná a Csillagok Háborúját függőleges kiadásban….ezt nem akarhatod!

Sajnos az eredeti videó azóta lekerült a netről, de egy iskolákban is lejátszható “clean version” még megtalálható belőle a YouTube-on.

Ha tetszett, akkor lájkoljátok és osszátok meg ismerőseitekkel, hogy minél több emberhez eljuthasson!

Címkék