Werkfotó mindkét olalról a Hungaroringről

“Megérkeztem a pályára” – Fotó: Fernando Alonso/Ferrari

Alonso instruál – Fotó: Szabó Bernadett/Reuters

Fernando Alonso, a Ferrarí pilótája alaposan feldobta a Hungaroringen dolgozó fotósok hangulatát, mikor a padockban sétálva lefényképezte mobiljával az őt fényképező fotósokat.

A fotósok szokás szerint igyekeztek a verseny előtti napon készülődő pilótákat megörökíteni, mikor Alonso elkezdett nekik integetni, hogy kicsit húzódjanak közelebb egymáshoz, hogy beleférjenek a képbe, majd kattintott egyet mobiljával, miközben a fotósok persze tovább fotózták őt.
Az igazi derültséget az okozta a fotósok körében, mikor pár perccel később viszontlátták saját magukat Alonso twitter üenetei közt, “Megérkeztem a pályára” szöveggel.

Alonso fényképez – Fotó: Szabó Bernadett/Reuters

A képen több magyar fotós is felismerhető (már annak, aki ismeri őket annyira, hogy olyankor is megismeri, ha eltakarja az aráct egy fényképezőgép), többek közt a Reuters magyar fotóriportere Szabó Bernadett is, aki az ügynökség két beszúrt képét készítette a mókás jelenetről.

Te mit szólnál hozzá, ha rólad is egy ilyen híresség készítene képet?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!