Elképesztő cukiság: delfinbébi etetés

Fotó: Andres Stapff/Reuters

Nem minden nap láthatunk cumisüvegből bébi delfint tápláló állatgondozót. Érdemes megnézni a Reuters legfrissebb delfin képeit. Vigyázat, cukiság veszély!

Andres Stapff Reuters által közzétett fotói a La Plata bébidelfint gondozó NGO-ról érthető módon az egész világot bejárták, mire Magyarországon megjelentek. Az Uruguayban készült képekből angolamerikai, kanadai, belga, sőt japán lapok is hoztak le galériát a képekből. Többük hangsúlyozta a képek cukiságát, és mi tagadás, nem ok nélkül!

A Wikipédia szerint a La Plata, vagyis sósvizi folyami delfin az egyetlen olyan folyami delfin, amely sós vízben él, de a sekélyebb partmenti vizeket kedveli. A képeken látható kis delfinre Uruguay tengerpartján találtak Montevideo közelében, innen szállították Piriapolisba, hogy Richard Tesore gondjaira bízzák. A tengeri állatok mentésével foglalkozó SOS Rescate Fauna Marina vezetője már nagy tapasztalattal bír a tengeri állat kölykök gondozásában.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!