Sziget program: beszélgetés Kollányi Péterrel

Kollányi Péter

Kollányi Péter
Készítő ismeretlen

Az MTI fotóriportere nem csak tudósít idén a (2011-es) Sziget eseményeiről a nemzeti hírügynökség részére, hanem maga is szerepelni fog a fesztiválon.

A többszörösen díjazott Kollányi Péter fotóriporter szombaton délután 3 órától vesz részt egy moderált beszélgetésen az Új Széchenyi Terv sátorban, ahol úgy hallottam, hogy a fotóriporteri szakmától idegen fotó retusálásról, és persze szakmájáról, illetve saját karrierjének alakulásáról mesél majd az érdeklődőknek, csupa olyasmit, amit sem személyes honlapjáról, sem az MTI-n keresztül megjelenő anyagain keresztül nem ismernének meg.

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által felállított sátornak nem titkolt célja az Új Széchenyi Terv népszerűsíétse, hogy az ott kínált programokkal is felhívják a fiatalok figyelmét, hogy foglalkozzanak a jövőjükkel, és megismertessék a számukra kínált pályázati lehetőségeket.

A sátor programja szerint a beszélgetésbe a jelenlévők is bekapcsolódhatnak kérdéseikkel, hogy ezzel interaktívabbá váljon az esemény.

Aki érdeklődik a fotózás, illetve Péter munkája iránt, jöjjön és hallgassa meg, illetve tegye fel neki kérdéseit.

Én ott leszek, és ti?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!