Szerda délig még feltölthetők a sajtófotók

SF_2009_smallAz eredeti kedden éjféli pályázat zárás helyett szerda délig még feltölthetők a 2009-es év képeire kiírt XXVIII. Magyar Sajtófotó Pályázat pályamunkái.

Az utolsó másfél napban megduplázódott, és ezer 12 ezer fölé szökött a feltöltött képek száma, és délig még szaporodni fognak, így már garantált, hogy megdől a 2008-as rekord. Az eredeti kiírásban meghirdetett záró időpontban, éjfélkor még több mint 100 felhasználó volt bejelentkezve a pályázat honlapján, akik még töltenek és módosítják, finomítják pályázati anyagaikat. Akinek valamiért az utolsó percekig nem sikerült feltölteni, még pótolhat és kiegészíthet, új pályázatok regisztrálására viszont már nincs mód. Az idő közben már lezárt pályázatokat a zsűri elkezdte átnézni, és előválogatni, hogy a kiírásnak nem megfelelő, szabálytalan és / vagy színvonalon aluli képeket kiszórják.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!