Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

Az oldalon szereplő minden kép szerzői jogvédelem alatt áll. A képek bármi nemű felhasználásához az alkotó előzetes hozzájárulása szükséges, ennek hiányában tilos a képek akár privát akár üzleti célú felhasználása.

A fent ismertetett jogállásban foglaltak háttér joganyagául szolgál az 2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről, valamint az 1999. évi LXXVI. törvény a szerzői jogról, illetve iránymutató a 1978. évi IV. törvény a Büntető Törvénykönyvről, melyek összhangban állnak a nemzetközi szerzőjogi törvényekkel.

Adatvédelem

Az oldal Google Analitics és AdWords sütiket használ a forgalom követésére, melyet az olda üzemletetője, Völgyi Attila fotóriporter kezel statisztikai célokra. A kommentelést a Disqus rendszere végzi, a komment beküldésekor megadott adatokat (felhasználónév, email cím, komment szövege) az oldal üzemeltetője megkapja a komment rendszertől, de azokat kizárólag a kommenttel kapcsolatosan esetleg szükséges kapcsolatfelvételhez használja, harmadik félnek nem adja át azokat, marketing és egyéb célokra nem kerülnek felhasználásra.

Az oldal hírlevelét a MailChimp külső szolgáltatása működteti, a hírlevél kizárólag a bloggal kapcsolatos tájékoztatásokat küld a feliratkozóknak. A feliratkozáskor megadott adatokhoz csak az oldal üzemeltetője fér hozzá, a hírlevéltől eltérő célokra nem használja fel őket, harmadik félnek nem adja át őket.  A hírlevélről történő leíratkozásra vonatkozó tájékoztatás minden egyes levélben megtalálható. A hírlevélre feliratkozni az erre szolgáló oldalon lehet, kizárólag a felhasználó kérésére.