Lefejezték a félmeztelen sztriptíztáncosnőt

Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

A hangzatos cím persze kicsit mást sugall, mint ami valójában történt – de azért annyira mégsem. Senki nem halt meg, teljesen meztelen sem volt senki és vér helyett csak a fürdő jelenlétéhez használt víz fröcskölt. De a produkció médiaképességét azért kivégezte a pocsék világosítás.

A hétvégén megint sikerült egy fellépőt lefejezniük, ezzel lehetetlenné téve, hogy egy ilyen blogbejegyzésen kívül máshol is használni lehessen a képeket.
Korábban már emlegettem a Sportarénában hasonlóan lefejezett trójai falovat, ami szintén emlékezetes fejvesztés volt a fényhiány miatt. Ezúttal most Pirner Alma sztriptíztáncosnő veszítette el a fejét a szűkös világítás miatt.

Mivel épp a fejgép kezelője mellett álltam, odasúgtam neki, hogy a fellépő fején nincs fény. Ő viszont csak annyit reagált rá, hogy ehhez a műsorszámhoz nem kértek fejgépet. Nos, ez magában nem lenne gond, csak akkor nem ártott volna a koreográfiához megfelelően bevilágítani a színpadot, hogy akkor is jusson a fellépőre fény, mikor feláll a kehelyben.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!