Fotóriportert keres a Képszerkesztőség

kepszerkesztoseg-logoRitka a komolyan vehető fotós álláshirdetés. Vagy a fizetés mértéke, vagy az egyéb feltételek nem összeegyeztethető azzal, amit elvárnak. Sok helyen meg csak gyakornokot keresnek modern kori rabszolgának, így azokat a hirdetéseket nem is szoktam kitenni a blogra.
Most viszont egy változatos fotóriporteri munkák elvégzésére szerveződött dinamikusan fejlődő, fiatalos csapat tett elég korrekt ajánlatot. Ráadásul az elbírálás szempontjait is alaposan részletezik hirdetésükben. Róluk még azt is el tudom képzelni, hogy bár fotós/képszerkesztő munkára keresnek kollégát, nem keverik a kettőt olyan összeférhetetlen módon, mint azt sok kisebb újság és hírportál szerkesztői el szokták képzelni.

Ha rátermettnek érzed magad, mindenképp érdemes jelentkezned, ha csak ismersz rátermett kollégát, akkor szólj neki, hogy pályázzon! – Én kíváncsian várom, hogy kire esik a választásuk!

“A Képszerkesztőség csodálatos csapata felvételt hirdet fotós-képszerkesztő munkakörbe.

Amit csinálni kell:

Fotózni, fotózni, fotózni és néha képszerkeszteni.
Mindezt sokféle módon, sokféle helyszínen. Ügyfeleink között számos szerkesztőség, egyetem, önkormányzat, részvénytársaság, kommunikációs és PR ügynökség található apróbb cégek és a magán megrendelők masszív jelenléte mellett.

Akit keresünk:

Jó szemű fotósokat, akik saját szettel rendelkeznek (full frame, min 2.8-as objektívsor, laptop, okostelefon, személygépjármű), szívesen fotóznak, van jogosítványuk, beszélnek angolul és nem utolsó sorban tízparancsolatként tekintenek Hász András arany szavára, miszerint az “Ügyfélnek mindig igaza van”.

Amit kínálunk:

  • nettó 250.000 Ft / hó
  • kifizetett túlórák 🙂
  • az eszközeid (autó és fotós felszerelés) amortizációját a Képszerkesztőség állja
  • néha egy jó csülökpörkölt cafeteriaként málnás szódával valamely külvárosi, bádoggal kivert gasztro “időkapszulában”

Munkavégzés helye:

  • Budapest bázissal országszerte

Jelentkezés menete:

  • 3 legutóbbi interjú képei (interjúnként 5 db kép)
  • 1 legjobban sikerült interjú képei (min. 5 db kép)
  • 3 fotóriport, riportonként 10-15 képpel
  • 3 portré, alanyonként 3 db képpel
  • 1 rendezvényfotós anyag 10-15 képpel
  • fényképes szakmai életrajz a felszerelés pontos leírásával

A képeket wetransfer linkkel küldve várjuk a foto@kepszerk.hu emailcímre, 1500*1000-es méretben, egyetlen zip/rar fájlba tömörítve.

A jelentkezéseket 2015.12.11. 23:59-ig várjuk, várható kezdés 2016. február.

Email: foto@kepszerk.hu / web: www.kepszerkesztoseg.hu

Szeretettel várjuk a kedves jelentkezőket!”

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!