Nem tartott sokáig a természetfilm kalózoknak

már weben nézhető a Láthatatlan Madárfotós

A kalózok lelkes nézők nem vártak sokáig, így már az Interneten is megtekinthető HD minőségben a Máté Bencéről szóló legfrissebb természetfilm.

Még aznap felkerült az Internetre a Láthatatlan Madárfotós mindhárom epizódja, hogy a harmadik részt is leadta a Spektrum Televízió. A három rész látszólag tökéletes, HD minőségben tekinthető meg a YouTube-on, illetve alább beágyazva alább is megtalálhatók az egyes részek.
Kíváncsi leszek, hogy meddig. Akárcsak a csatorna és a készítők véleményére a gyors feltöltésről és a szerzői jogok gyakorlásáról.

Törölték, de újra felkerült
Ahogy várható volt, ez sem tartott sokáig, az eredetileg beágyazott videók pár nap alatt elérhetetlenné váltak, de újabb helyre költözve újra elérhetők, így a beágyazásokat is frissítettem. Egy darabig most újra működik. Innentől érdekes macska-egér játék kezdődött a feltöltött verziókat letiltó jogtulajdonosok és a felvételt újra feltöltő felhasználók között…

Úgy tűnik, végleg eltűnt
Többször újra felkerült a netre, de úgy tűnik, hogy végleg lekerült a YouTube-ról. Az utolsó általam ismert linken már csak ez olvasható a videó helyén:

“Láthatatlan madárfotós…” Ez a videó már nem érhető el Filmjungle.eu Society – Természetfilm.hu Egyesület szerzői jogi követelése miatt.

A szerzői jogok védelmével maximálisan egyetértek, viszont azt remélem, hogy hamarosan találnak arra egyszerűen kezelhető, legális, illetve a készítők és a nézők számára is kellően egyszerűen kezelhető és kivizetődő megoldást, hogy bárki bármikor megnézhesse a filmeket.

Te láttad már mindhárom részt?

Oszd meg az ismerőseiddel és iratkozz fel a blog hírlevelére! Ne maradj le az újdonságokról!

Címkék