Már hivatalos…

img_47881

iPhone 3G Magyarországon 990 Ft-tól

A T-Mobil hivatalosan is bejelentette a magyarországi iPhone 3G árakat:

“Az iPhone 3G augusztus 22-étől, a legkedvezőbb áron 990 forintért kapható a T-Mobile-nál!

A régóta várt iPhone 3G hamarosan Magyarországon is megvásárolható lesz, és a 8 GB-os verzió a legkedvezőbb konstrukcióban már 990 forintért kapható majd. Az iPhone 3G-t hazánkban kizárólag a T-Mobile forgalmazza, és a szolgáltató a készülékhez új, lebeszélhető perceket, internetezési lehetőséget és SMS-eket egyaránt tartalmazó díjcsomagokat kínál. Az ezen díjcsomagokat választók az interneten a mai naptól előzetesen is regisztrálhatnak az iPhone 3G-re. Azok, akik az iPhone 3G-t elsőként szeretnék megvásárolni, a budapesti MOM Park Bevásárlóközpont T-Pont üzletében augusztus 22-én 0 órától már megvehetik a készüléket. Ezt követően pedig országszerte további 101 üzletben kezdi meg az iPhone 3G árusítását a T-Mobile.

Az iPhone 3G 8 és 16 GB-os változatban, utóbbi verzióban fekete és fehér színekben kerül az üzletekbe. A T-Mobile emellett a bevezetés napjától két új, kifejezetten az iPhone 3G-hez kialakított, lebeszélhető perceket, SMS-ket és belföldi internetezési lehetőséget biztosító díjcsomagot kínál T-Mobile ikon 400 és T-Mobile ikon 600 néven. Az új T-Mobile ikon díjcsomagokkal így teljes mértékben kihasználhatók az iPhone 3G képességei.
Az augusztus 22-étől bevezetésre kerülő T-Mobile ikon 400 csomag 9900 forintos havi díj ellenében 400, belföldi irányban lebeszélhető percet, 200 db hálózaton belüli SMS-t és 2 GB-nyi, internetezésre és e-mailezésre egyaránt felhasználható adatforgalmat tartalmaz. A T-Mobile ikon 600 csomag 600, belföldi irányban lebeszélhető percet, 400 db hálózaton belüli SMS-t és 4 GB-nyi adatforgalmat foglal magában, a csomag havi díja pedig 16990 Ft. Az iPhone 3G 8 GB-os verziója a T-Mobile ikon 600 csomaggal, 24 hónapos, a díjcsomagra vállalt hűségnyilatkozattal 990 forint, a 16 GB-os verzió azonos feltételekkel 4980 forint lesz.
Természetesen az iPhone 3G a T-Mobile többi, a díjszabásban szereplő díjcsomagjával is megvásárolható (a MobilOtthon és MobilOtthon Prémium díjcsomagok kivételével), és meglévő előfizetők készülékváltással, az előfizetésükre vállalt új hűségnyilatkozattal is hozzájuthatnak.Az iPhone 3G 12 vagy 24 hónapos, az előfizetésre és a választott díjcsomagra vonatkozó hűségnyilatkozattal is kapható lesz.
Meglévő és új előfizetők a bejelentést követően korlátozott számú készülékre a cég internetes oldalán már előzetesen előrendelést adhatnak fel, így a rendelést feladók a bevezetést követő néhány napban sorban állás nélkül biztosan hozzájuthatnak az iPhone 3G-hez. Az internetes felületen azok regisztrálhatnak, akik a T-Mobile ikon csomagokat választják, illetve meglévő előfizetőként jelenlegi havidíjas csomagjukat szeretnék megtartani, és arra hűségnyilatkozatot vállalnak. Platinakártyás ügyfelek a kiszállítás során elsőbbséget élveznek majd. Amennyiben az internetes előrendelésre fenntartott készülékek elfogynak, az előregisztráció tovább folytatódik, azonban ebben az esetben a kiszállítás időpontjára a szolgáltató nem vállal garanciát.
Az iPhone 3G magyarországi premierjén a legnagyobb hazai mobilszolgáltató Premier Partit rendez, amely 21-én 22 órakor kezdődik a MOM Park Bevásárlóközpontnál (1123 Budapest, Alkotás u. 53.), a Csörsz utcában, a földszinten megtalálható T-Pont üzlet bejáratánál. A jó hangulatról és zenékről neves dj-k gondoskodnak, üditőkkel és programokkal várják az első iPhone-ok vásárlóit, az érdeklődőket és a kikapcsolódni vágyókat egyaránt. Az első 10 iPhone 3G készüléket vásárló az eseményt és az elsőséget megörökítő plakettet is kap.
A MOM Park Bevásárlóközpontot követően a nyitástól további 101 üzletben, T-Pontokban és kijelölt partnerüzletekben megvásárolható lesz az iPhone 3G. Az érintett üzletek listája megtalálható a “http://www.t-mobile.hu/iphone” oldalon, ahol az érdeklődők a 22-ei premierről is olvashatnak információkat.
Az iPhone 3G ötvözi az iPhone összes forradalmian új képességét a szélessávval, kétszer gyorsabb az első iPhone generációnál, beépített GPS-vevője révén helyfüggő mobilszolgáltatásokat képes nyújtani. Emellett az új iPhone 2.0 szoftver támogatja a Microsoft Exchange ActiveSync megoldást, valamint több száz külső fejlesztésű alkalmazást, amelyek már elérhetők a nemrég piacra dobott iPhone SDK-nak köszönhetően. Az iPhone 3G-vel a T-Mobile közel 200 települést lefedő, a lakosság több mint 62%-a számára elérhető szélessávú hálózatán még teljesebb élmény lesz az internetezés és az e-mailezés.”

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!